Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
TM5 TM6

Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)

4.3 (60 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 250 g Buchweizen
  • 125 g Hirse
  • 100 g Kartoffelstärke
  • 20 g Flohsamenschalen
  • 300 g Buttermilch
  • 150 g Wasser
  • 10 g frische Germ, zerbröselt
  • 10 g Rapsöl, etwas mehr zum Einfetten
    of Kokosöl
  • 1 - 2 TL Brotgewürz
  • 1 - 2 TL Salz

Voeding
per 1 Scheibe
Calorieën
425 kJ / 102 kcal
Eiwitten
3 g
Koolhydraten
20 g
Vetten
1 g
Verzadigd vet
0 g
Vezels
3 g
Natrium
146 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten