Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 210 - 220 g Milch
- 60 g Buchweizen-Mehl
- 120 g Maroni, gegart, geschält
- 2 Eier (Größe M)
- 1 TL Vanillezucker, für eine Variante mit süßer Fülle (optioneel)
- 1 Prise Salz
-
Butterschmalz zum Backen
of Öl zum Backen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 526 kJ / 126 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 72 mg
Alternatieve recepten
Gebundene Gemüsesuppe mit Polenta
45 Min
Buchweizenblinis (glutenfrei)
1 godz. 25 min
Cremige Polenta mit Pfirsichen
50min
Maronicreme
15min
Gemüsebowl mit Fisch & Kimchisauce
50min
Saibling mit Gemüse, Sommerpesto und Dinkelreis
55min
Fisolensalat mit Speck, Nüssen und Parmesan
25 Min
Palatschinken aus Maismehl (glutenfrei, laktosefrei)
35 Min
Gedämpftes Gemüse mit Mandel-Dill-Sauce
25 Min
Omas Kärntner Reindling
2h 25min
Hirseknödel mit Spinat auf Tomatenragout (glutenfrei)
1 Std. 20 Min
Palatschinken aus Haferflocken (glutenfrei)
45 Min