Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 500 g Rote Rüben, roh, geschält, große Rüben halbiert
- 2 EL frische Minze, Blättchen abgezupft, etwas mehr zum Dekorieren
- 180 g Schafmilch-Joghurt
- 50 g Feta, in Stücken und etwas mehr zum Bestreuen
- ½ TL Minze, getrocknet, gehackt
- ½ TL Salz
- ½ TL Ahornsirup
- ½ TL Ras el Hanout
- 1 EL Tahina
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 596 kJ / 143 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 Min
Marillen-Topfen-Dessert mit Krokant
20 Min
Gemüseplatte mit Petersilien-Zitronensauce
50 min
Marilleneis
15 Min
Brokkolisalat / Brokkoli-Feta-Aufstrich
10 Min
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35 Min
Zucchinisuppe mit Cashewkernen
25 Min
Grünkernaufstrich
20 Min
Rote-Rüben-Relish
1 Std. 15 Min
Kohlrabi-Apfel-Rohkost mit Löwenzahn und karamellisiertem Ziegenkäse
15 Min
Zucchinipuffer mit Avocadocreme und Joghurtdip
50 min
Mandel-Karfiol-Cremesuppe mit Kräuteröl und Fladenbrotchips
45 Min