Compatibele versies
Schweinslungenbraten mit Korianderkruste und Karotten-Süßkartoffelpüree
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 Knoblauchzehen
- 10 g Koriander, frisch, Blättchen und Stängel
- 150 g Semmelbrösel
- 1 TL Salz
- 2 TL Dijonsenf
- 1 TL Olivenöl
- 2 Schweinslungenbraten (je ca. 400 g)
- 500 g Karotten, in Stücken (2-3 cm)
- 500 g Süßkartoffeln, geschält, in Würfeln (2 cm)
- 250 g Wasser
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- ½ TL Muskat, gemahlen
- 80 g Schlagobers
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2515 kJ / 601 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 1018 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Maroni Mousse au chocolat
15min
Getrüffelte Erdäpfelsuppe (vegan)
35min
Maronicremesuppe (vegan)
45min
Steaks mit Karotten-Pastinaken-Püree, karamellisierten Zwiebeln und knusprigen Pastinakenfäden
1 Std. 20 Min
Lachs mit Mandelkruste und Erbsen-Spinat-Püree
1 Std.
Maroni Laibchen mit Rote-Rüben-Creme
50min
Maronikekse (glutenfrei)
2 Std. 50 Min
Kürbisnocken (glutenfrei)
50min
Hendl in Honig-Senf-Sauce mit Erdäpfel-Speck-Püree
1 Std.
Saibling mit Gemüse, Sommerpesto und Dinkelreis
55 Min
Maronicreme
15min
Schnelles Hirsotto
25min