Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Eier (Größe M)
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 - 3 TL Olivenöl, zum Einfetten
- 100 g Feta, in Stücken
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 50 - 70 g Schlagobers
- 1 - 2 Prisen Muskatnuss, frisch gerieben
- 400 g Blattspinatwürfel, TK
- 4 Cocktailtomaten
-
2
EL Tomatenpesto
of 2 EL Ajvar - 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2252 kJ / 537 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zucchinipuffer mit Avocadocreme und Joghurtdip
50 Min
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1h
Polenta Pizza mit RUPP Rauchkäse Chili Paprika
55min
Polentaschnitten mit Gemüse
45min
Spargel-Hollandaise-Tarte
1h 50min
Kohlrabi Kartoffel Ragout mit RUPP Camembert
35 Min
Vanilleparfait mit Walderdbeeren
5h 40min
Lachsforelle im Rucolabiskuit mit Karottengemüse
55min
Omelette mit Spargel und Erbsen
20 Min
Spargel mit Heurigen und Joghurthollandaise
45min
Käse-Omelette mit Spinat
30min
Kürbissuppe mit Paradeiser
30min