Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Speckwürfel
- 20 g Schmalz
- 500 g Wasser
- 250 g Milch
- 2 - 3 Prisen Muskatnuss, frisch gerieben
- 1 - 1 ¼ TL Salz
- ½ - ¾ TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 300 g Polenta (Maisgrieß)
- ½ Bund Petersilie, Blättchen abgezupft, gehackt
- Öl zum Einfetten und zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1688 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eachtlengsuppe
45 Min
Couscousknöderl mit Sesam
40min
Polenta Pizza mit RUPP Rauchkäse Chili Paprika
55min
Topfenknöderl auf Paradeisragout
1 Std. 5 Min
Bröselknödel
40min
Polentaschnitten mit Gemüse
45 Min
Polentasticks
1 Std. 20 Min
Knusprige Reistaler mit RUPP Cheddar
2h 15min
Schupfnudeln mit Salbeibröseln und Topfen
1 godz.
Eierschöberl
1 godz.
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
55min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1 Std. 15 Min