Marillen-Topfen-Dessert mit Krokant
TM6 TM5

Marillen-Topfen-Dessert mit Krokant

4.6 (48 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 60 g Pecannüsse
    of 60 g Walnüsse
  • 250 g Magertopfen
  • 250 g Naturjoghurt
  • 4 TL Vanillezucker
  • 1 Prise Tonkabohne, gerieben (optioneel)
  • 400 g Marillen, halbiert, entsteint
  • 1 EL Ahornsirup, etwas mehr zum Beträufeln
    of 1 EL Honig, etwas mehr zum Beträufeln

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1105 kJ / 264 kcal
Eiwitten
13 g
Koolhydraten
25 g
Vetten
14 g
Verzadigd vet
3 g
Vezels
4 g
Natrium
284 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten