Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dressing
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert
- ½ Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 3 EL Rapsöl
- 3 EL Apfelessig
- 1 EL Wasser
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
Gelbe Fisolen
- 500 g Wasser
- 500 g gelbe Fisolen, frisch, halbiert
- 1 TL Salz
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 402.8 kJ / 95.8 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 5.5 g
- Vetten
- 6.6 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 588.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tafelspitz mit Semmelkren
1sa 20 dk
Apfelkren
40min
Risi-Bisi
30min
Sauerkraut, wild fermentiert
336 Std. 45 Min
Kräutertopfen
15 min
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
55 dk
Dampfgegarte grüne Fisolen und grüne breite Bohnen
20min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 dk
Dampfgegarte Kohlsprossen und Karfiolröschen
20min
Fisolengulasch
1 godz. 10 min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50 min
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55 dk