Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dressing
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert
- ½ Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 3 EL Rapsöl
- 3 EL Apfelessig
- 1 EL Wasser
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
Gelbe Fisolen
- 500 g Wasser
- 500 g gelbe Fisolen, frisch, halbiert
- 1 TL Salz
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 402.8 kJ / 95.8 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 5.5 g
- Vetten
- 6.6 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 588.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebundene Gemüsesuppe mit Polenta
45 Min
Omas Apfelkompott mit Honig
20min
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55 min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50 Min
Fisolengulasch
1 Std. 10 Min
Kräftige Hühnersuppe mit Bröselknödel
1h 50min
Radisalat
20min
Omas Apfelkompott
20min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 min
Rindsgulasch klassisch
3h 20min
Rinderkraftsuppe (aus Suppenfleisch)
3h 45min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3 Std.