Compatibele versies
Brokkoli und Erdäpfel mit Gorgonzola-Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- ½ TL Salz
- 500 g Erdäpfel, in Stücken (3-4 cm)
- 600 g Brokkoliröschen
- 460 g Milch
- 30 g Maisstärke
- 150 g Gorgonzola, in Stücken
- 50 g Butter, in Stücken
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe
of ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Prise Muskat, gemahlen
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1753 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 903 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kartoffel-Lauch-Suppe (XXL)
1u.
Lachsforelle mit Rahmspinat und Salzkartoffeln
55min
Italienischer Brunch
1 godz. 50 min
Vegane Bratensauce
45 min
Spaghetti Carbonara
25min
Lasagne
1 godz. 45 min
Tomatencremesuppe (XXL)
40min
Spargel mit heurigen Erdäpfeln und Joghurthollandaise
45 min
Tomatensauce (Grundrezept)
1u.
Zucchinicremesuppe (XXL)
35 min
Sutt (gekochte Erdäpfel mit Topfen und Käse)
40min
Schnelle Tomatensuppe mit Basilikum
30min