Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 150 g Knollensellerie, geschält, in Stücken
- 30 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Toastbrot
- 200 g Schmelzkäse (RUPP Enzian)
- 100 g Semmelwürfel (siehe Variation)
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 Prisen Muskat, gemahlen
- 2 Eier (Größe M)
- 500 g Wasser
- 1 ½ - 2 Bund Schnittlauch, frisch
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 576 kJ / 137 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paradeisersuppe mit Käseknöderl
45min
Gemüselaibchen auf Salat mit Joghurtdressing
1h
Couscousknöderl mit Sesam
40min
Polenta Pizza mit RUPP Rauchkäse Chili Paprika
55min
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50min
Erdäpfel-Lauch-Suppe mit Brotchips
40min
Erdäpfel-Sellerie-Püree
35min
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45min
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40min
Semmelknödel
50min
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35min
Sterzwurst (Polentarolle)
8 Std. 45 Min