Compatibele versies
Blumenkohl (Karfiol)-Gratin mit Ei
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
300
g Gruyère Käse, in Stücken
of 300 g Cheddar, in Stücken - 1000 g Wasser
- 1000 g Karfiolröschen
- 4 - 6 Eier
- 80 g Weizenmehl
- 80 g Butter, in Stücken
- 800 g Milch
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- ½ - ¾ TL Muskat, gemahlen (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2199 kJ / 526 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 563 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Überbackene Spinat-Palatschinken
1h 30min
Schnelles Thai-Hähnchen-Curry mit Basmati-Reis
30min
Erdäpfel-Karfiol-Auflauf
1h 30min
Menü: Rohkostsalat, Gefüllte Zucchini mit Couscous; Crema Catalana
1h 30min
Wintergemüse-Gratin mit Kräuterkruste
1 Std.
Zandergulasch mit Petersilerdäpfeln
1 Std.
Kohlrabi Kartoffel Ragout mit RUPP Camembert
35min
Überbackener Chicorée mit Petersil-Erdäpfel und Rohkostsalat
1 Std.
Spargel mit heurigen Erdäpfeln und Joghurthollandaise
45min
Fisolensalat mit Speck, Nüssen und Parmesan
25min
Überbackener Nudelauflauf
50 Min
Forelle mit Sauce Hollandaise und Gemüse
50 Min