Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
70
g Wasser
of 70 g Weißwein - 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 1 TL Kümmel, ganz
- 1 TL Majoran, getrocknet
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 - 2 Prisen Zucker
- 30 g Butter
- 450 g Weißkraut, in Stücken (4 cm)
- 4 scharfe Debreziner
- 1 TL Senf
- 2 Wacholderbeeren
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2559 kJ / 612 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 51 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1ωρ.
Erdäpfel-Sellerie-Püree
35min
Lauwarmer Krautsalat
10min
Kohlrabi Kartoffel Ragout mit RUPP Camembert
35min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55 λεπτ.
Rahmgemüse mit Wurstschüsserl
40 λεπτ.
Hafaloab mit Kraut
1h 15min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1ωρ.
Kürbis-Erdäpfel-Gulasch mit Würstel
50 λεπτ.
Krautsuppe
55 λεπτ.
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1ωρ.
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50 λεπτ.