Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
70
g Wasser
of 70 g Weißwein - 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 1 TL Kümmel, ganz
- 1 TL Majoran, getrocknet
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 - 2 Prisen Zucker
- 30 g Butter
- 450 g Weißkraut, in Stücken (4 cm)
- 4 scharfe Debreziner
- 1 TL Senf
- 2 Wacholderbeeren
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2559 kJ / 612 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 51 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rahmgemüse mit Wurstschüsserl
40min
Krautsuppe
55 min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1sa
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
55 min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55 min
Fisolengulasch
1u. 10min
Kohlrabi Kartoffel Ragout mit RUPP Camembert
35 Min
Kürbis-Erdäpfel-Gulasch mit Würstel
50min
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50min
Erdäpfelgulasch
1u. 10min
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1sa
Krautfleckerl
40min