Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g Zwiebeln, halbiert
- 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 150 - 180 g rote Paprika, in Stücken
- 30 g Tomatenmark
- 3 EL Paprikapulver, edelsüß
- 1 TL Paprikapulver, rosenscharf
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 2 TL Salz
- 20 g Butter
- 200 - 250 g Karotten
- 200 - 250 g Erdäpfel, festkochend
- 910 g Wasser
- 200 g Speck, geräuchert
- 400 - 500 g weiße Riesenbohnen, aus der Dose (oder vorgekochte Bohnen)
- 1 TL Speisestärke
- 1 - 1 ½ EL Essig
- 10 - 15 Zweiglein gemischte frische Kräuter (Majoran, Oregano, Petersilie), Blättchen abgezupft
- 200 - 250 g Sauerrahm, zum Servieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1712 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55 min
Erfrischender Bohneneintopf
25min
Erfrischender Bohneneintopf (XXL)
1 Std. 10 Min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 min
Halászlé - pannonische Fischsuppe
1 Std. 10 Min
Letscho
40 Min
Fisolengulasch
1 Std. 10 Min
Serbische Bohnensuppe mit Cabanossi
1 Std.
Bohneneintopf mit Gerste
40 Min
Krautsuppe
55 min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1 Std.
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50 Min