Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Karotten, in Stücken
- 150 g Stangensellerie, in Stücken (3 cm)
- 150 g Zucchini, in Stücken
- 120 g Zwiebeln, geviertelt
- 150 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 500 g Wasser, kalt
-
200
g Schlagobers
of 200 g Kokosmilch - 1 TL Maisstärke
-
1
Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
of 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 1 EL Currypulver
- 1 EL Honig
- 1 TL Salz
- 4 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- 1 Prise Chili, gemahlen
- 1 EL Zitronensaft
- 600 g Fischfilets (z. B. Zander, Waller, Lachsforelle, Heilbutt, Scholle), in Stücken (3 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1540 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 19.8 g
- Vetten
- 16.5 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hendlgulasch mit Pilzen
35 Min
Zandergulasch
45min
Dorsch-Curry
35 Min
Spinatlinsen mit Schweinefilet
30 Min
Kräuterfisch mit Karottenreis und Rucolasauce
55 min
Hendlroulade mit Kürbisgemüse
45min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1sa
Fisolenfleisch
1sa
Kürbissuppe mit Paradeiser
30 Min
Polenta-Hendl-Eintopf
40min
Fischgulasch
40min
Kürbisgulasch
45min