Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 60 g Butter, in Stücken
- 2 EL Weizenmehl, glatt
- 1250 g reife Paradeiser, geviertelt
- 2 - 3 EL Zucker (siehe Tipp)
- 3 TL Salz
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 80 g Tomatenmark
- 100 g roter Paprika, in Stücken
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ½ TL schwarze Pfefferkörner
- 900 g Erdäpfel, geschält, in Stücken (3 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1694 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 11 g
Alternatieve recepten
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50min
Krautfleckerl
40min
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
55min
Letscho mit Kartoffeln und Kabanossi
55min
Fisolengulasch
1 Std. 10 Min
Stoßsuppe mit Erdäpfelgröstl
35min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55min
Paradeiskraut
35min
Letscho
40min
Fisolenfleisch
1h
Paprikahendl
1h
Rahmsuppe mit Fisolen
35min