Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 10 g Butter
- 200 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (2-3 cm)
- 700 g Wasser
-
6
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 100 g Schlagobers
- 3 Packungen Kresse, abgeschnitten
- 1 Bund Petersilie, frisch (ca. 20 g), Blätter abgezupft
- 1 - 2 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 - 2 Prisen Muskatnuss, frisch gerieben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 658 kJ / 157 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 17 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdäpfelcremesuppe mit Leberkäse-Croutons
35 Min
Mostschaumsuppe
1 Std. 10 Min
Kohlrabi-Erbsen-Cremesuppe mit Radieschen
35 Min
Almkäsesuppe
25 Min
Kräutersuppe mit Blätterteigstangerl
50 Min
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35 Min
Almkäsesuppe mit Kräutern und geröstetem Brot
40 Min
Leichte Käsesuppe
25 Min
Paprikaschaumsuppe mit RUPP Enzian Emmentaler
30min
Tiroler Kasnock’n
1 Std.
Haferflockensuppe
20 Min
Erdäpfel-Lauch-Suppe mit Brotchips
40 Min