Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizzateig
- 325 g Wasser, kalt
- 500 g Weizenmehl, griffig, etwas mehr zum Bemehlen
- 5 g frische Germ
- 10 g Salz
- 20 g Olivenöl
Belag und Fertigstellung
- Rapsöl zum Einfetten
- 250 g Ricotta
- 250 g Mozzarella, in Scheiben
- 50 g Parmesan, geraspelt
- 200 g Blattspinat, TK, aufgetaut, ausgedrückt
- 2 Knoblauchzehen, in dünnen Scheiben
- 40 g Pinienkerne
- 150 g Feta, in Würfeln
- 6 Prisen Salz
- 4 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 - 4 EL Olivenöl zum Beträufeln
- 200 g Schinken, in Scheiben
- 1 - 2 EL Rosmarin, frisch, Nadeln fein gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2286 kJ / 546 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1366 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza Prosciutto
35min
Buchteln mit Powidl
2 Std. 20 Min
Buchteln mit Zwiebel-Speck-Fülle
2h
Heidelbeerschnecken
2h 30 min
Tiramisu Torte
6 godz. 40 min
Käse-Omelette mit Spinat
30min
Rindfleischrouladen mit Rotkraut (XXL)
2h 10min
Älpler Flädle
30min
Apfelkuchen mit Weinteig
1h 15min
Brötchensonne
2h
Weizenbrot Betty
4 Std. 35 Min
Langsemmerl mit Mohn und Sesam (Übernachtgare)
14h