Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizzateig
- 250 g Wasser
- 20 g frische Germ
- 10 g Honig
- 420 g Pizzamehl Type 00 (siehe Tipp)
- 1 ½ TL Salz
- 20 g Olivenöl
- Olivenöl zum Einfetten
Füllung und Fertigstellung
- 350 g braune Champignons, geputzt
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 1 EL Olivenöl
- 1 Prise Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
-
Kokosöl, zum Einfetten
of Rapsöl - Pizzamehl Type 00, zum Bemehlen
- 100 g Tomatensauce
-
130
g Rohwurst, z. B. Salsiccia (siehe Variation)
of 130 g Salami, in dünnen Scheiben - 1 TL Trüffelöl (siehe Variation) (optioneel)
- 1 Kugel Mozzarella, frisch, zerpflückt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1971 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 768 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brötchensonne
2h
Pizzastrudel aus Dinkeltopfenteig
1h 30min
Lungauer Topfentascherl
2h 30min
Weizenbrot Betty
4h 35min
Partysonne mit Spinat und Feta
1h 30min
Menü: Putenbrust mit Speck und Erdäpfeln; Zwetschkenknödel zum Löffeln
1h 50min
Marillen-Topfen-Tascherl
1h 15min
Vollkornbrot, Aufstrich und Fleischbällchen
2h
Handsemmerl
10 Std. 55 Min
Käse-Kürbiskern-Stangerl
1h 30min
Pizza Prosciutto
35min
Backhendlsalat mit Kürbiskernen
45min