Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Germteig
- 500 g Weizenmehl, universal
- 30 g Feinkristallzucker
- 95 - 110 g Butter, in Stücken
- 1 Ei (Größe M)
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 2 TL Kardamom, gemahlen
- 250 g Milch
- 20 g frische Germ
Bananenkaramell und Fertigstellung
- 250 g Feinkristallzucker
- 70 g Schlagobers
- 30 g Wasser
- 5 - 6 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- 30 g Butter, kalt, in einem Stück (ca. 6 x 4 x 1 cm)
- 350 g Bananen, geschält
- 1 Apfel (à ca 120 g)
- 1 - 2 Msp. Zimt, gemahlen
- 2 Prisen Salz
- Weizenmehl, universal, zum Bemehlen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 987 kJ / 236 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Heidelbeerschnecken
2h 30min
Dukatenbuchteln mit Kanarimilch
1h 50min
Batzerlgugelhupf
2 godz. 50 min
Knoblauchknochen
1h
Milchreis-Kirsch-Kuchen
2h
Kokoskuchen mit Himbeeren im Glas
1h 45min
Schoko-Bananen-Gugelhupf
2h 30min
Buchteln mit Zwiebel-Speck-Fülle
2h
Fruchtiger Joghurt-Himbeer-Gugelhupf
1h 20 min
Brownies mit Ribiselsorbet
5h
Zucchini-Nuss-Brownies
50min
Gotl-Zopf
2h 15 min