Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hasenbrotteig
- 110 g Wasser
- 20 g frische Germ
- 1 TL Zucker
- 500 g Weizenmehl, universal, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 100 g Sauerrahm
- 100 g Sonnenblumenöl
- 1 TL Backpulver
- 1 TL Salz
Hasenfülle
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 5 schwarze Oliven, entkernt
- 200 g Topfen, 20% Fett
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ½ TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
Fertigstellung
- 1 Ei, verquirlt
- 10 grüne Pfefferkörner, eingelegt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1324 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Eachtlengsuppe
45min
Frühstücksriegel
1h 20min
Topfenmäuse
1h
Kräutersuppe mit Blätterteigstangerl
50min
Orangen-Marillen-Kuchen im Glas
1h 5min
Lebkuchenmänner
2 godz. 50 min
Schlosserbuben
9 Std.
Dinkel-Palatschinken mit Linsenfülle und Hollandaise
1h
Hühnerleberschnitten
25min
Fruchtige Marillentarte
4h
Hasenöhrl
1h
Lungauer Rahmkoch
4h 50min