Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g Zartbitterschokolade (70 % Kakaoanteil), in Stücken
- 260 g Butter, weich, in Stücken
- 9 Eier
- 200 g Feinkristallzucker (am besten Backzucker)
- 1 Prise Salz
- 1 - 2 EL Rum, nach Geschmack
- 3 EL Schokoladenraspel, zum Bestreuen (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1790 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Eva's Sachertorte
1h 40 min
Malakofftorte
10óra 20p
Punschkrapferl
1 Std. 5 Min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1sa
Schokomousse-Biskuitroulade
2 godz. 30 min
Cremeschnitten
4h
Eisweintascherl
1h 20 min
Zucchini-Nuss-Brownies
50min
Kugelige Mozarttorte
5h 30min
Schoko-Bananen-Gugelhupf
2 godz. 30 min
Topfentorte mit Streusel
1h 55 min
Brownies mit Ribiselsorbet
5 Std.