Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g Wasser, kalt
- 100 g Milch,
- 15 g frische Germ,
- 20 g Honig
- 40 g Zucker, fein
- 500 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- ¼ TL Salz
- 60 g Butter, weich, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 1 Ei (Größe L)
- 3 EL Staubzucker,
- ½ TL Zimt, gemahlen
- 8 Marillen
- 3 EL Marillenmarmelade
- 1 TL Rum
- 100 g Himbeeren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1049 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marillenstrudel
1 godz. 45 min
Heidelbeerschnecken
2 godz. 30 min
Garstner Drahdiwaberl (Nussstangerl)
2u. 45min
Soufflierte Zwetschken
40 Min
Lebkuchenmänner
2h 50min
Gewürz-Gugelhupf mit Walnüssen und Cranberrys
1ωρ. 30 λεπτ.
Mürber Birnen-Walnuss-Strudel
2 Std.
Apfelkuchen mit Weinteig
1h 15min
Apfelschlangerl
2 Std.
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1ωρ. 10 λεπτ.
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1 Std. 35 Min
Eva's Sachertorte
1 godz. 40 min