Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2150 g Wasser
- 50 g Essig
- 40 g Zwiebelschalen, von gelben Zwiebeln (siehe Tipp)
- 2 TL Kurkuma, gemahlen
- 20 Eier, weiß oder hell
- 400 g Rotkraut, in Stücken
- Öl zum Einfetten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 351 kJ / 84 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30 min
Germknödel
1 godz.
Ostereier grün gefärbt
55 min
Ostereier rot-braun gefärbt
55 min
Wiener Wurst
25h 30min
Menü: Rohkostsalat, Forelle mit Zitronenrisotto und Marmeladeküchlein
1 godz. 15 min
Preiselbeerkompott
1 godz. 25 min
Mohnbuchteln mit Zwetschken und Rum-Vanille-Sauce
2ωρ. 55 λεπτ.
Eierspeis to go
30 min
Ostereier hellblau gefärbt
55 min
Schupfnudeln mit Salbeibröseln und Topfen
1 godz.
Grießpudding mit Apfelkompott
30 min