Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Milch, kalt
- 120 g Butter, kalt, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Zucker
- 20 g frische Germ
- 3 TL Vanillezucker
- 500 g Weizenmehl, universal, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 1 Ei (Größe M)
- 2 Bio-Zitronen
- 1 Prise Salz
- 2 Ei
- 50 g Maisstärke
- 250 g Magertopfen
- 300 g frische Heidelbeeren
- 40 - 50 g Staubzucker
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 934 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polsterzipfl
2 Std. 10 Min
Mürber Birnen-Walnuss-Strudel
2h
Tante Poldis Nussgugelhupf
1h 30min
Mohnstrudel
2 Std. 30 Min
Wiener Rehrücken
3 godz. 40 min
Ölkuchen mit Marillen
1 Std.
Marillenkuchen
1h 30min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1 Std. 10 Min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1 godz. 35 min
Topfen-Mohn-Torte mit Äpfeln
2h
Eva's Sachertorte
1h 40 min
Sonntagsgugelhupf
1 Std. 5 Min