Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Babyspinat, frisch
- 70 g rote Zwiebeln, halbiert
- 70 g getrocknete Tomaten in Öl, abgetropft
- 30 g Olivenöl, etwas mehr zum Braten
- 500 g Schweinefilet, sehnenfrei
- ¾ - 1 ¼ TL Salz und 2-3 Prisen für das Filet
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen und 2-3 Prisen für das Filet
- 1 Zweiglein Rosmarin, frisch
- 500 g Linsen, aus der Dose, gewaschen und abgetropft
- 200 g Wasser
- 1 - 2 EL Balsamico-Essig
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1909 kJ / 456 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hendlgulasch mit Pilzen
35 dk
Hendlroulade mit Kürbisgemüse
45 Min
Fischcurry
45 Min
Curryhenderl mit fruchtigem Fenchelsalat
35 dk
Zandergulasch
45 Min
Polentaauflauf mit Schweinsragout
1 Std. 50 Min
Hendl-Spinat-Bowl mit Eiernudeln
45 Min
Rinderfilet à la Esterhazy
50 Min
Polenta-Hendl-Eintopf
40 dk
Boef Stroganoff
50 Min
Marokkanisches Huhn mit Couscous
45 Min
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1 Std. 40 Min