Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Haselnüsse
- 70 g Semmelwürfel
- ½ Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 2 Eier (Größe M)
- 1 EL Milch
- ½ TL Salz, etwas mehr für den Fisch
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 400 - 500 g frische Fischfilets (z. B. Kabeljau, Wels, Saibling)
- 2 EL Limettensaft
- 1 - 2 EL Maisstärke zum Wenden
-
300
g Butterschmalz
of Frittierfett
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1644 kJ / 393 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1 Std. 40 Min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 Std. 45 Min
Hendlbrust mit pikanter Zwetschkenfülle und Fisolen
50 Min
Blunzenpackerl
50 Min
Fischfilet in cremiger Lauchsauce
45min
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55min
Gebackene Forellenknödel mit Krendip
1 Std.
Gefüllte Palatschinken mit Schnittlauchsauce
1 godz. 45 min
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1 Std.
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1 Std.
Fischgulasch
40min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1 Std.