![Gefülltes Rinderfilet mit Granatapfelglasur Gefülltes Rinderfilet mit Granatapfelglasur](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/241348.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Schalotten, in Stücken
- 10 Zweiglein Thymian, frisch, Blättchen abgezupft
- 170 g Portwein, rot
- 100 g Granatapfelsirup
- 900 g Rindslungenbraten (Rinderfilet), Schmetterlingsschnitt für Roulade (siehe Tipp)
- ¾ TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 250 g Semmelfülle, selbstgemacht (siehe Tipp)
- 55 g Granatapfelkerne, etwas mehr zum Dekorieren
- 30 g Dijonsenf
- 30 g Butter, in Stücken
- 800 g rote Zwiebeln, halbiert, in Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1220 kJ / 291 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rinderfilet à la Esterhazy
50 мин.
Mühlviertler Bierschnitzel mit Erdäpfel-Vogerlsalat
2ч.
Pulled Pork Burger BBQ-Style
1h 40min
Pulled Chicken in Süßkartoffelbuns mit Orangen-Aioli
2h 45min
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40 мин.
Wirsingrouladen mit Hendlfülle und Paprikagemüse
1 godz.
Tex-Mex-Eier im Förmchen
30 min
Semmelfülle
1 godz. 10 min
Jakobsmuscheln sous-vide in Zitronenbuttersauce
1 godz. 10 min
Chimichangas
45 min
Hendlbrust mit pikanter Zwetschkenfülle und Fisolen
50 мин.
Parmesanschüsserl mit Räucherforelle und Vogelmiere
25min