![Spargel-Hollandaise-Tarte Spargel-Hollandaise-Tarte](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0DBC382B-A79F-4FEA-A189-BD2FB7492FC7/Derivates/ABBA0068-1593-48B6-AA24-32184B50FAE2.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Blätterteig
- 200 g Butter, in Stücken (1-2 cm) für 20 Min. eingefroren
- 90 g Wasser, kalt
- ½ TL Salz
- Weizenmehl, glatt zum Bemehlen
Belag
- 100 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken (2 cm)
- 500 g Wasser
- 250 g grüner Spargel (zart), ggf. holzige Enden entfernt und geschält (siehe Variation)
- 190 g Butter, in Stücken
- 6 Eidotter (Größe M)
- ¼ TL Salz
-
4 ½
TL Zitronensaft
of 4 ½ TL heller Essig - 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3369 kJ / 805 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 72 g
- Verzadigd vet
- 40 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Acarayés mit Garnelen, scharfer Mojo und Tomatenvinaigrette
13h 10min
Arepas mit geschmortem Kalbfleisch
2 Std. 30 Min
Paprika Tricolore im Glas
1 godz. 10 min
Erdäpfelgratin "Bauerngarten"
1 Std. 20 Min
Erdäpfelschlutzer mit Spinat und Bergkäse
1 Std. 15 Min
Zitronen-Hummus-Nocken
45 Min
Flammkuchen mit Forelle
1 Std.
Kernölmayonnaise
10min
Quiche mit Apfel und Ziegenkäse
1 Std. 25 Min
Exotische Pannacotta mit Garnelen
5 Std. 50 Min
Überbackene Erdäpfelroulade mit Eierschwammerlfülle
1h 40min
Orangen mit Mandelschaum
1 Std. 50 Min