![Schöpsernes Schöpsernes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7b62c4ff-285c-40f2-ab3b-378ec76edbe2/Derivates/f9e86e5c-92d1-4dc7-af6b-3f7605c95be5.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ TL Pfefferkörner, bunt
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet, klein
- ½ TL Knoblauch, granuliert
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Petersilie, getrocknet
- 1 TL Rosmarin, getrocknet
- 600 g Lammfleisch (z. B. Schlögl) ausgelöst, in Stücken (ca. 3 cm)
- 40 g Butter
- 150 g Sellerie
- 150 g Lauch
- 150 g Karotten
- 80 g Zwiebeln
- ¼ TL Salz
- 200 g Wasser
-
100
g Weißwein
of 100 g Wasser -
3
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 - 1 ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 3 Stängel Petersilie
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1263 kJ / 301 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Coq au vin
3h
Karpfengulasch
55min
Curryhenderl mit fruchtigem Fenchelsalat
35 Min
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2h 30min
Kalbswangerl mit Wurzelragout und Rollgerste
1 Std. 25 Min
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1 Std. 15 Min
Ente mit Orangen-Ingwer-Sauce und Couscous
2h 20min
Lammkronen mit Letscho und Erdäpfel
50 Min
Rinderhüfte mit Sommergemüse und Hollandaise
2h
Erdäpfel-Pilz-Suppe mit Knoblauchbrot
50 Min
Halászlé - pannonische Fischsuppe
1 Std. 10 Min
Fischfilet in cremiger Lauchsauce
45 Min