Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ TL Pfefferkörner, bunt
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet, klein
- ½ TL Knoblauch, granuliert
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Petersilie, getrocknet
- 1 TL Rosmarin, getrocknet
- 600 g Lammfleisch (z. B. Schlögl) ausgelöst, in Stücken (ca. 3 cm)
- 40 g Butter
- 150 g Sellerie
- 150 g Lauch
- 150 g Karotten
- 80 g Zwiebeln
- ¼ TL Salz
- 200 g Wasser
-
100
g Weißwein
of 100 g Wasser -
3
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 - 1 ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 3 Stängel Petersilie
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1263 kJ / 301 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Kalbsrahmgulasch
1ωρ.
Ritschert
1ωρ.
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1h 15min
Selchfleischknödel mit Rotgipflerkraut
1ωρ. 20 λεπτ.
Geröstete Leber
30 λεπτ.
Steirisches Krenfleisch
2u. 45min
Kalbfleischpflanzerl mit Vorarlberger Bergkäse
40 Min
Hirschragout mit Wurzelallerlei und Lauchbuchteln
2 godz. 30 min
Hirschragout mit cremiger Polenta
2 Std. 20 Min
Wirsingrouladen mit Hendlfülle und Paprikagemüse
1ωρ.
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1 godz. 40 min
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1ωρ. 30 λεπτ.