Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Öl
- ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- 4 Hendlhaxerl, mit Haut und Knochen (Ober- und Unterkeulen)
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Tomatenmark
- 200 g Rotwein, trocken
- 200 g Rohschinken, gewürfelt
-
Rapsöl
of Kokosöl zum Einfetten - 400 g frische Champignons
- 300 g Rinderfond
- 2 Zweiglein Rosmarin, frisch
- 1 Zweiglein Thymian, frisch
- 30 g Wasser
- 20 g Maisstärke
- Baguette zum Servieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3232 kJ / 772 kcal
- Eiwitten
- 59 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 52 g
- Verzadigd vet
- 24 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 20367 mg
Alternatieve recepten
Boeuf Bourguignon
2 Std. 45 Min
Boef Stroganoff
50min
Fiakergulasch
2h 15min
Rinderfilet à la Esterhazy
50min
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1 Std. 15 Min
Huhn à la Toskana mit Polenta
1 Std. 5 Min
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4h 50 min
Hirschragout mit cremiger Polenta
2 Std. 20 Min
Cassoulet mit Lamm und Bohnen
2 Std.
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2 Std.
Marokkanischer Hendltopf "Ras el-Hanout" mit Reis
1h 40 min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h