Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Roggenbrot, altbacken, ohne Rinde, in Stücken (2 cm)
- 120 g Schalotten, halbiert
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
-
3 - 4
EL Schweineschmalz
of 3 - 4 EL Grammelschmalz - 500 g Faschiertes, gemischt
- 1 Ei (Größe M)
- 2 TL Salz
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- 20 g Butter
- 20 g Weizenmehl, glatt
- 50 g Weißwein
- 150 g Rindsuppe (siehe Tipp)
- 20 g gemischte Kräuter, frisch (Estragon, Basilikum, Nudelminze, Kerbel, Liebstöckl), Blättchen abgezupft
- 1 Prise Zucker
- 100 g Sauerrahm
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2262 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 16.1 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebackene Schinkenfleckerl
1h
Putenbrust mit Speck und Erdäpfeln
1h 25min
Bratwurst-Tomatensugo sous-vide
2 godz. 25 min
Brandteigtorte mit Vanillecreme und frischen Beeren
2h 10min
Salzburgerbraten
2u. 40min
Ölkarotten "Orient"
2u. 40min
Rindsragout mit Erdäpfel-Karotten-Püree
50min
Schweinsbraten in Bierdampf mit Kruste
2u. 40min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min
Waldviertler Knödel
1h
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3h