Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Naturjoghurt
- 30 g Zitronensaft
- 10 g Estragonsenf
- 3 TL Salz, etwas mehr zum Würzen der Hendlwürfel
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 geh. TL Honig
- 250 g Mais, aus der Dose, gewaschen und abgetropft
- 2 Karotten (ca. 200 g), in Stücken
- 200 g Brokkoli, in Röschen
- 2 rote Paprikaschoten (ca. 200 g), in Stücken
- 1000 g Wasser
- 300 g Hühnerfilets, ohne Haut, in Würfeln (1 cm)
- 250 g grüne Erbsen, tiefgekühlt
- 250 g Nudeln, getrocknet (z.B. Farfalle)
- ½ Bund frischer Schnittlauch
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 1070 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schinkenfleckerl überbacken
1h 10min
Sommer Bolognese Bowl
35min
Gemüsereis mit Huhn, Asia-Style
55min
Nudelsalat mit Joghurtdressing
45min
Pudding des Grauens
1h 25 min
Lauwarmer Fisolen-Rindfleisch-Salat
1 godz.
Wraps mit Hendlfleisch und Mais
40 min
Italienischer Nudelsalat to go
30 Min
Garnelensalat mit Kiwi
15 min
Nudelsalat mit Karotte, Apfel und Nuss
40 min
Überbackener Nudelauflauf
50min
Budapester Wurstsalat
20 min