![Putenrouladen mit Tomaten-Mozzarella-Sauce Putenrouladen mit Tomaten-Mozzarella-Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/188F2B0A-227F-4AAD-BC24-1FA65E541C13/Derivates/194E9599-A85C-40EA-86B6-7A59DF34BA67.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Putenrouladen, Reis und Gemüse
- 250 g Langkornreis
- 1200 g Wasser
- 1 TL Salz und etwas mehr für das Fleisch
- 4 Putenschnitzel (à 150 g)
- etwas gemahlener Pfeffer
- etwas Paprikapulver, edelsüß
- 160 g Tomatenpesto, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 1 rote Paprikaschote
- 200 g frische Champignons, geviertelt
- 300 g Zucchini, in mundgerechten Stücken
Tomaten-Mozzarella-Sauce
- 1 rote Paprikaschote, in Stücken
- 100 g Tomaten, reif, in Stücken
- 10 g Tomatenmark
- 150 g Crème fraîche
- 100 g Mozzarella, in Stücken
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2612 kJ / 624 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1198 mg
Alternatieve recepten
Brokkolisalat / Brokkoli-Feta-Aufstrich
10 min
Speck-Spieße
1 godz. 30 min
Vollwert-Baguettes
50min
Putenrouladen mit Petersilerdäpfeln
1h 15min
Schinken-Käse-Kipferl
1 Std.
Putenmedaillons mit Mozzarella und Basilikumsauce
3 Std.
Hendlbrust mit pikanter Zwetschkenfülle und Fisolen
50min
Käse-Kürbiskern-Stangerl
1 godz. 30 min
Käsestangerl
35 Min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50min
Gemüseplatte mit Petersilien-Zitronensauce
50min
Deftige Ofenpalatschinken
30 Min