Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Palatschinkenteig
- 300 g Weizenmehl, glatt
- 6 Eier
- 450 g Milch
- 150 g Mineralwasser mit Kohlensäure
- 2 Prisen Salz
Lachsfüllung
- 250 g Frischkäse
- 1 Bund Schnittlauch, frisch, in Röllchen
- ½ TL Salz
- ½ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 400 g Räucherlachs, in Scheiben
Käsefüllung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 100 g grüner Paprika, in Stücken
- 60 g getrocknete Paradeiser in Öl, abgetropft
- 300 g Frischkäse
- ½ TL Salz
- ½ TL weißer Pfeffer, gemahlen
Herstellung der Palatschinkenröllchen
- 10 TL Öl zum Backen
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 263 kJ / 63 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdäpfel-Karfiol-Laibchen
1h 25min
Butternockerl
40 Min
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45 Min
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40 Min
Erdäpfelgratin "Bauerngarten"
1h 20min
Käsespätzle
45 Min
Spiegelei-Nester
1h 20min
Semmelknödel
50 Min
Kaspressknödelsuppe
1 godz. 35 min
Frittaten
30min
Eiaufstrich mit Topfen
10 Min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1h 15 min