Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Käse (z. B. Gailtaler Almkäse, siehe Tipp), in Stücken
- 750 g Wasser
- 50 g Kürbiskerne
-
3 ½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 ¾ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 10 g Petersilienblättchen
- 10 g Zitronenmelissenblätter
- 100 g Zwiebeln, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Butter, in Stücken
- 15 g Weizenmehl, glatt
- 125 g Weißwein
- 200 g Schlagobers, 36% Fett
- 3 - 4 Scheiben Roggenbrot
- 1 EL Butterschmalz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1932 kJ / 461 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 20.1 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kaspressknödelsuppe
1h 35 min.
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1h
Paprikaschaumsuppe mit RUPP Enzian Emmentaler
30 Min
Salzburger Nockerl
30 Min
Almkäsesuppe
25 min.
Leichte Käsesuppe
25 min.
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
55 min
Erdäpfelgratin "Bauerngarten"
1h 20min
Fleischrauggn mit Kräuterrahmsauce
45 Min
Tiroler Kasnock’n
1h
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45 Min
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50min