Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Käse (z. B. Gailtaler Almkäse, siehe Tipp), in Stücken
- 750 g Wasser
- 50 g Kürbiskerne
-
3 ½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 ¾ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 10 g Petersilienblättchen
- 10 g Zitronenmelissenblätter
- 100 g Zwiebeln, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Butter, in Stücken
- 15 g Weizenmehl, glatt
- 125 g Weißwein
- 200 g Schlagobers, 36% Fett
- 3 - 4 Scheiben Roggenbrot
- 1 EL Butterschmalz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1932 kJ / 461 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 20.1 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50 Min
Almkäsesuppe
25 Min
Erdäpfelsuppe mit Speck-Zwiebeln
55 Min
Erdäpfelcremesuppe mit Leberkäse-Croutons
35 dk
Kräutersuppe mit Blätterteigstangerl
50 Min
Kaspressknödelsuppe
1h 35min
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35 dk
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1sa
Leichte Käsesuppe
25 Min
Paprikaschaumsuppe mit RUPP Enzian Emmentaler
30 Min
Aromatische Kressesuppe
30 Min
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45 Min