![Fleischstrudel Fleischstrudel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/46d59eb4-ec33-4ca8-a10a-b6366a165f47/Derivates/95dca28d-58cc-4ad5-80c9-0c3b86622393.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Strudelteig
- 300 g Weizenmehl, glatt
- 150 g Butter, kalt, in Stücken
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
- 1 Ei
- 50 g Milch
Fleischfülle und Fertigstellung
- 250 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Paprika, in Stücken
- 50 g Butter, in Stücken
- 1 Ei
- 3 EL Milch
- 20 g Essiggurkerl, halbiert
- 400 g Fleisch, gegart, in Stücken (siehe Tipp)
- 1 ½ TL Paprikapulver, edelsüß
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL Majoran, getrocknet
- ½ TL Kümmel, gemahlen
- ½ TL Salz
- 1 Msp. Cayennepfeffer, gemahlen
- Weizenmehl, glatt, zum Bemehlen
- Sesam zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2622 kJ / 627 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Kartoffelstrudel
1 godz. 30 min
Gulaschsuppe (mit Messerabdeckung)
1 godz. 30 min
Gebackene Schinkenfleckerl
1 Std.
Salzburgerbraten
2h 40min
Überbackene Speckknödel
1 godz. 30 min
Polenta-Hendl-Eintopf
40 Min
Geschnetzeltes vom Schwein
40 Min
Gefüllte Palatschinken mit Schnittlauchsauce
1 Std. 45 Min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1 godz. 25 min
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1h 40min
Kirschenstrudel
1 Std. 45 Min
Hendl-Gulaschtopf mit Spätzle
1h 20min