Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tapenade
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 50 g grüne Oliven, entkernt
- 1 Bund glatte Petersilie, frisch (ca. 20 g), Blätter abgezupft
- 1 EL Kapern, eingelegt, abgetropft
- 1 EL Zitronensaft
- 20 g Wasser
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
Huhn, Spargel und Nudeln
- 1200 g Wasser
- 300 g grüner Spargel, das untere Drittel geschält, in schrägen Stücken (4 cm)
- 5 g Olivenöl
- 2 ¾ TL Salz
- 2 Hühnerbrustfilets, à 130 g
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 120 g Tagliatelle (z. B. Kochzeit: 6-8 Minuten)
- 100 g Babyspinat, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2336 kJ / 559 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 2403 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min
Curryhuhn mit Champignons
30min
Tagliatelle mit Schwammerlragout und Salbeipesto
35 min
Rindsrouladen mit Eierschwammerl-Frischkäsefüllung
1h 15 min
Fischfilet in cremiger Lauchsauce
45 min
Rinderfilets mit Spargel, heurigen Erdäpfeln und Sauce Béarnaise
1h 10 min
Sommer Bolognese Bowl
35 min
Kalbsrouladen mit Bohnenstampf
45 min
Lammkronen mit Letscho und Erdäpfel
50 min
Welsfilet mit Kräuter-Nuss-Haube auf Paprikagemüse
50 min
Hendlgulasch mit Pilzen
35 min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50 min