![Rinderfilet à la Esterhazy Rinderfilet à la Esterhazy](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5203f5f3-25c2-4698-90a3-d74d1018a407/Derivates/98fb329e-cb42-4ba7-a633-361c1928beae.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 TL Kapern, eingelegt
- 450 g Wurzelgemüse (z. B. Sellerie, Pastinaken, Petersilienwurzeln, Karotten), geschält, in Stücken
- 30 g Butter
- 20 g Tomatenmark
- 2 EL Rapsöl
- 1 ½ TL Paprikapulver, edelsüß
- 1 EL Estragonsenf
- 700 g Rinderfilet (Rindslungenbraten), oder Mageres Meisel oder Rostbraten
- 250 g Wasser
- 100 g Rotwein
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Rindsuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 10 g Maisstärke
- 50 g Schlagobers
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1553 kJ / 371 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 572 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1u. 25min
Kalbsrahmgulasch
1h
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2h
Boef Stroganoff
50 мин.
Coq au vin
3h
Salzburger Bierfleisch
6h 50min
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1u. 40min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2u. 45min
Gefülltes Brathenderl
1u. 45min
Schweinslungenbraten mit Erdäpfel-Sellerie-Stampf
1ч. 5 мин.
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h
Fiakergulasch
2h 15min