Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 TL Kapern, eingelegt
- 450 g Wurzelgemüse (z. B. Sellerie, Pastinaken, Petersilienwurzeln, Karotten), geschält, in Stücken
- 30 g Butter
- 20 g Tomatenmark
- 2 EL Rapsöl
- 1 ½ TL Paprikapulver, edelsüß
- 1 EL Estragonsenf
- 700 g Rinderfilet (Rindslungenbraten), oder Mageres Meisel oder Rostbraten
- 250 g Wasser
- 100 g Rotwein
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Rindsuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 10 g Maisstärke
- 50 g Schlagobers
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1553 kJ / 371 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 572 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gefülltes Brathenderl
1 godz. 45 min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45min
Putenbrust mit Speck und Erdäpfeln
1h 25min
Boef Stroganoff
50 min
Fleischbällchen in Tomatensauce
35 min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50 min
Fisolenfleisch
1u.
Kalbsrahmgulasch
1u.
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1u.
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2 godz.
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1h 25min
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1u.