Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Zwiebeln, in Spalten, oder Scheiben (1 cm)
- 130 g Speckwürfel (5-7 mm)
- 700 g Rindfleisch, ohne Knochen, von Schulter oder Schale
- 500 g Wurzelgemüse (Karotten, Knollensellerie, Pastinaken, Petersilienwurzeln)
- 10 g Öl
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 40 g Tomatenmark
- 150 g Weißwein
- 150 g Wasser
- 1 ¼ - 1 ½ TL Salz
- ½ - ¾ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 - 1 ½ TL Thymian, getrocknet
- 2 TL Speisestärke
- 2 EL Wasser
- 300 g Sauerkraut, abgetropft
- 1 Bund Petersilie, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2341 kJ / 559 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 1740 mg
Alternatieve recepten
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50min
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1h
Hendlgulasch mit Pilzen
35min
Fisolengulasch
1h 10min
Selchfleischknödel mit Rotgipflerkraut
1h 20 min
Reisfleisch
2h 20min
Würzig-fruchtiges Joghurthenderl mit Schwammerl
35min
Coq au vin
3h
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1h 10min
Fiakergulasch
2h 15 min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 Std. 45 Min