Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund frische Petersilie (H), Blättchen abgezupft
- 350 g Karotten (E), in Stücken
- 150 g Pastinakenwurzeln (F), in Stücken
- 4 Wacholderbeeren (F)
- 80 g grüne Erbsen, tiefgekühlt (E), siehe Tipps
- 800 g Wasser (W)
- 1 - 1 ½ TL Salz (W), nach Geschmack
- 1 Msp. Ingwer, gemahlen (M)
-
1 ½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (W)
of ¾ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 300 g Hendlbrustfilets, ohne Haut (H)
- 50 - 80 g Polenta (E), siehe Tipps
- 1 Msp. Pfeffer, frisch gemahlen (M)
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß (E)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1010 kJ / 241 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 841 mg
Alternatieve recepten
Schinkenfleckerl überbacken
1h 10min
Hendlgulasch mit Pilzen
35 Min
Gebackene Schinkenfleckerl
1h
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1h
Putengulasch mit Erdäpfeln
35 Min
Gemüsesuppe mit Henderl und Gerste
40min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1h 25min
Kürbissuppe mit Hirse
35 Min
Hendlroulade mit Kürbisgemüse
45min
Fischcurry
45min
Maroni-Mandel-Creme
10 min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h