Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Karfiol, in Stücken (3-4 cm)
- 1 - 2 TL Anissamen, ganz
-
1
Msp. Kurkuma, gemahlen
of 1 Msp. Paprikapulver - 2 - 2 ½ TL Salz
- 60 g Polenta
- 750 g Wasser
- 30 g Butter, in Stücken
- 1 Scheibe Ingwer, frisch, ca. 1-2 mm
- 1 - 2 TL Verjus
- 50 g Heidelbeeren, frisch, halbiert
- 1 - 2 EL frische Kräuter, gemischt, gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 531 kJ / 127 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1233 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Erbsen-Brokkolisuppe mit Feta und Minze
25min
Cremige Brokkolisuppe mit Grünkern
35min
Zucchinisuppe mit Cashewkernen
25min
Safran-Kardamom-Mandel-Energiebooster
6h 15 min
Karotten-Ingwer-Suppe
45min
Zuccini-Minz-Suppe und Tomaten-Kokos-Suppe mit Linsenknödeln (XXL)
1u. 20min
Apfel-Sauerkraut-Salat
1 Std. 15 Min
Zucchini Minz Suppe
30 min
Paprikaschaumsuppe mit RUPP Enzian Emmentaler
30 min
Kimchi Salat mit Resten vom Brathuhn
25min
Süßkartoffel-Kurkuma-Suppe (XXL)
50min
Getrüffelte Erdäpfelsuppe (vegan)
35min