Überbackene Spinat-Palatschinken
TM6

Überbackene Spinat-Palatschinken

4.3 (15 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 40 g Bergkäse, in Stücken
  • 750 g Milch
  • 240 g Weizenmehl, glatt
  • 2 Eier (Größe M)
  • 20 g Mineralwasser
  • 2 ¾ TL Salz
  • 150 g Zwiebeln, geschält, halbiert
  • 1 Knoblauchzehe (optioneel)
  • 10 g Olivenöl, etwas mehr zum Einpinseln
  • 1000 g Blattspinatwürfel, TK, angetaut
  • ¾ TL Pfeffer, frisch gemahlen
  • 2 Prisen Muskat, gemahlen
  • 30 g Butter, in Stücken
  • Kresse (optional)

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
2314 kJ / 553 kcal
Eiwitten
26 g
Koolhydraten
65 g
Vetten
23 g
Verzadigd vet
11 g
Vezels
9 g
Natrium
2001 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten