Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 4 Knoblauchzehen, halbiert
- 70 - 100 g Zwiebeln, halbiert
- 400 g Erdäpfel, geschält, in Stücken
- 500 g Wasser, etwas mehr zum Bestreichen
- 700 g Blattspinatwürfel, TK
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 3 - 4 Prisen Muskat, gemahlen
- 1 Pck. Blätterteig, aus dem Kühlregal (ca. 280 g)
- 150 g Feta
- 1 Eidotter
- 2 TL Sesam
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1442 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1003 mg
Alternatieve recepten
Pizzastrudel aus Dinkeltopfenteig
1h 30min
Überbackene Gemüse-Palatschinken mit Schnittlauchsauce
1 godz. 45 min
Spinatstrudel mit Schafskäse
1sa 50 dk
Erdäpfelgratin
1sa 15 dk
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1sa
Brokkolilaibchen mit Nusskruste
55 min
Jägersauce mit Knödel
50min
Grüne Spätzle mit Kürbis-Paprika-Sauce
40min
Kürbisrisotto
45min
Gefüllte Paprika mit Spinat, Kartoffeln und Minzsauce
55 min
Gemüselaibchen auf Salat mit Joghurtdressing
1sa
Rotkrautstrudel
1 Std. 10 Min