Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Hartkäse, in Stücken (2-3 cm)
- 150 g Wurzelgemüse, geschält, in Stücken (siehe Tipp)
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 110 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 400 g Schwarzbrot, ca. 2-3 Tage alt
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 Prisen Muskat, gemahlen
- 2 Eier (Größe M)
- 500 g Wasser
- 1 Bund gemischte frische Kräuter, Blättchen abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3172 kJ / 758 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 46 g
- Verzadigd vet
- 26 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 1481 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Maroni Laibchen mit Rote-Rüben-Creme
50 Min
Jägersauce mit Knödel
50 Min
Fleischlose Fleischlaibchen
35 Min
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1 Std. 30 Min
Überbackene Spinat-Palatschinken
1 Std. 30 Min
Maronipressknödel
1h 50min
Grüne Spätzle mit Kürbis-Paprika-Sauce
40min
Überbackene Gemüse-Palatschinken mit Schnittlauchsauce
1h 45min
Spinatstrudel mit Schafskäse
1h 50min
Erdäpfelgratin
1 Std. 15 Min
Reis mit Kürbisletscho
40min
Mohn-Topfen-Knödel mit Apfelmus (glutenfrei)
45min