Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Weizenmehl, griffig
- 1 Ei (Größe M)
- 75 g Milch
- 1030 g Wasser
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- 50 - 75 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (2-3 cm)
- 90 - 100 g Karotten, in Stücken
- 60 g Kohlrabi, in Stücken
- 10 g Öl
- 50 g Tomaten
-
4 - 5
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 300 g Erbsen, tiefgekühlt
- 1 Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 1165 kJ / 278 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 513 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebundene Gemüsesuppe mit Polenta
45min
Paradeisersuppe mit Käseknöderl
45min
Haferflockensuppe
20min
Jägersauce mit Knödel
50min
Fleischlose Fleischlaibchen
35min
Luxemburger Erdäpfel-Rösti mit Apfelmus
40min
Nussige Bröselnudeln mit Apfelmus
35min
Blitz-Beeren-Crumble
45min
Rahmgemüse mit Wurstschüsserl
40min
Erdäpfelgratin
1h 15min
Reis mit Kürbisletscho
40min
Mohn-Topfen-Knödel mit Apfelmus (glutenfrei)
45min