Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spinatknödel
- 200 g Blattspinat, TK, angetaut, in Stücken (2 cm)
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 5 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 60 g Butter, in Stücken
- 130 g Milch
- 250 g Semmelwürfel
- 150 g Mozzarella, in Würfeln (1 cm)
- 40 g Weizenmehl, griffig
- 3 Eier
- ½ TL Salz
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
Tomatenragout
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 400 g stückige Tomaten (Dose)
- 10 g Tomatenmark
- 1 TL Zucker
- ½ TL Thymian, getrocknet
- ½ TL Salz, etwas mehr zum Abschmecken
- 100 g Wasser
- 250 g Cocktailtomaten
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 TL frisches Basilikum, gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2760 kJ / 656 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 6.4 g
Alternatieve recepten
Gefüllte Paprika mit Spinat, Kartoffeln und Minzsauce
55 min
Fruchtige Caprese mit fermentierter Paradeisersauce
72 Std. 30 Min
Lachs mit Mandelkruste und Erbsen-Spinat-Püree
1 godz.
Kokosbusserl
25h
Bratäpfel mit Himbeer-Kokossauce
30 min
Pikante Sterzschnitten
55 min
Champignonsauce
30 min
Omas Kärntner Reindling
2h 25min
Jägersauce mit Knödel
50 min
Mais-Kartoffelpüree mit Thymian
35 min
Osternest aus Germteig
2 Std.
Bohnen-Avocado-Salat
15 min