Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Semmelwürfel
- 250 g Milch
- 3 Eier
- 10 g Weizenmehl
- 1 TL Salz
- 4 - 5 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 3 - 4 Prisen Muskatnuss, frisch gerieben
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 300 g Hartkäse (z. B. Tiroler Tilsiter), in Stücken
- 80 - 100 g Zwiebeln, halbiert
- 140 - 190 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 500 g Wasser
- 1 Bund Schnittlauch, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2983 kJ / 713 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 51 g
- Verzadigd vet
- 30 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50 Min
Kaspressknödel mit Blattsalat
1 Std. 40 Min
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45min
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40min
Käsespätzle
45min
Spinatknödel auf Tomatenragout
1 Std.
Tiroler Schlutzkrapfen
1 Std.
Kaspressknödelsuppe
1h 35min
Gebackene Speckknödel
50 Min
Erdäpfelwirler
1 Std.
Tiroler Kiachl mit Preiselbeerkompott
1h 20min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1 Std. 15 Min