Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 350 - 400 g Zwiebeln, halbiert
- 110 g Butter, in Stücken
- 260 g Milch
- 150 g Semmelbrösel
- 180 g Semmelwürfel
- 2 Eier (Größe M)
- 4 TL Salz
- ¾ - 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 - 3 Prisen Muskat, gemahlen
- 200 g Karotten, in Stücken
- 50 g Tomatenmark
- 600 g Champignons, frisch, in Scheiben (5-7 mm)
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 500 g Wasser
- 200 - 250 g Schlagobers
- 2 TL Essig
- 1 TL Maisstärke mit 2 EL Wasser verrührt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2328 kJ / 556 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 2000 mg
Alternatieve recepten
Schwammerlragout mit Semmelknödeln
1 godz.
Überbackene Gemüse-Palatschinken mit Schnittlauchsauce
1 godz. 45 min
Erdäpfelgratin
1 godz. 15 min
Fleischlose Fleischlaibchen
35 min
Champignonsauce
30 min
Cremige Schinkennudeln überbacken
1 godz.
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1 godz. 30 min
Hühnergeschnetzeltes mit Reis und Brokkoli
50 min
Überbackene Spinat-Palatschinken
1 godz. 30 min
Erdäpfelgulasch
1 godz. 10 min
Schwarzbrotknödel mit Käse und Wurzelgemüse
45 min
Gemüsegröstel mit Bohnen
40 min