Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 75 g Speckwürfel
- 20 g Öl
- 250 g Champignons, frisch, halbiert bzw. geviertelt
- 1 TL Thymian, getrocknet
- ½ TL Salz
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 100 g Schlagobers
- 50 g Weißwein, trocken
- 150 g Wasser
- 2 - 3 Stängel Petersilie, frisch
- 300 g Spätzle, frisch (siehe Tipp)
- 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2386 kJ / 570 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Cremige Schinkennudeln überbacken
1 Std.
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1 Std.
One Pot Pasta Ratatouille
35 Min
One Pot Tortelloni mit Gorgonzola-Spinat-Sauce
25 Min
One Pot Gnocchi in Wein-Dill-Sauce mit Lachs
30 Min
Überbackenes Risibisi mit Schweinefleisch
50 Min
One Pot Spaghetti all`arrabbiata
30 Min
One Pot Mac & Cheese
30 Min
Brokkolistrudel mit Schinken und Käse
40min
Gemüsereis mit Ei
35 Min
Hendl-Rigatoni "all in one"
40min
Erdäpfelgratin
1 Std. 15 Min