Cremige Schinkennudeln überbacken
TM5 TM6

Cremige Schinkennudeln überbacken

3.8 (326 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 200 g Hartkäse (z. B. Emmentaler), in Stücken
  • 50 g Semmelbrösel
  • 1 Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft (ca. 20-30 g)
  • 400 g Geselchtes, in Stücken (3 cm)
  • 1500 g Wasser
  • 3 - 3 ½ TL Salz
  • 80 g Karotten
  • 120 g Lauch
  • 200 g Nudeln (siehe Tipp)
  • 1 - 2 TL Butterschmalz
    of 1 - 2 TL Rapsöl
  • 500 g Sauerrahm
  • 4 Eier
  • ¾ - 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
  • ¼ TL Muskat, gemahlen
  • 1 EL Butter

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
2878 kJ / 687 kcal
Eiwitten
43 g
Koolhydraten
41 g
Vetten
39 g
Verzadigd vet
22 g
Vezels
4 g
Natrium
1510 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten