Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Hartkäse (z. B. Emmentaler), in Stücken
- 50 g Semmelbrösel
- 1 Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft (ca. 20-30 g)
- 400 g Geselchtes, in Stücken (3 cm)
- 1500 g Wasser
- 3 - 3 ½ TL Salz
- 80 g Karotten
- 120 g Lauch
- 200 g Nudeln (siehe Tipp)
-
1 - 2
TL Butterschmalz
of 1 - 2 TL Rapsöl - 500 g Sauerrahm
- 4 Eier
- ¾ - 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Muskat, gemahlen
- 1 EL Butter
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2878 kJ / 687 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 39 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1510 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Schinkenfleckerl überbacken
1h 10min
Gebackene Schinkenfleckerl
1h
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1h
Eiernockerl
30min
Überbackenes Risibisi mit Schweinefleisch
50min
Pizzastrudel aus Dinkeltopfenteig
1h 30min
Reisfleisch
2h 20min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1h 10min
Erdäpfelgratin
1h 15min
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1h
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 Std. 45 Min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3h