Cremige Schinkennudeln überbacken

Cremige Schinkennudeln überbacken

3.8 402 beoordeling
Voorbereiding 25min
Totaal 1u.
5 Portionen

Ingrediënten

  • Hartkäse (z. B. Emmentaler), in Stücken
    200 g
  • Semmelbrösel
    50 g
  • frische Petersilie Blättchen abgezupft (ca. 20-30 g)
    1 Bund
  • Geselchtes in Stücken (3 cm)
    400 g
  • Wasser
    1500 g
  • Salz
    3 - 3 ½ TL
  • Karotten
    80 g
  • Lauch
    120 g
  • Nudeln (siehe Tipp)
    200 g
  • Butterschmalz
    1 - 2 TL
    1 - 2 TL Rapsöl
  • Sauerrahm
    500 g
  • Eier
    4
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ¾ - 1 TL
  • Muskat, gemahlen
    ¼ TL
  • Butter
    1 EL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 1510 mg
Eiwitten 43 g
Calorieën 2878 kJ / 687 kcal
Vetten 39 g
Vezels 4 g
Verzadigd vet 22 g
Koolhydraten 41 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...